Hei,
aioin tehdä kirsikkahilloa/marmeladia. Kysyisin miksi joissakin ohjeissa kuuluu mukaan myös sitruunamehu? Käytän hillomarmeladisokeria, koska en halua kovin imelää hilloa. Noissa ohjeissa on paljon sokeria, joten sitruuna tasapainottanee ehkä imelyyttä. Kertokaa asiasta tietävät, vaikuttaako makuun. En haluaisi peittää kirsikoiden makua. Jossain ohjeessa neuvottiin keittämään kirsikin kiviä erillisessä pussissa, jotta hilloon tuli mantelinen maku. Hmm.. tuo kuulostaa hyvältä.
Kirsikkamarmeladi
Sitruunaa
1
303
Vastaukset
- kukin makunsamukaan
http://www.maku.fi/resepti/kirsikkahillo
sitruuna terästää todella makua.
Tuolla sokerimäärällä mielestäni aika äklöä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336364- 355863
- 293284
- 452690
- 342594
- 152258
- 372148
- 161956
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons401799En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191747