Esim. suolakurkkuja tehtäessähän päällimmäiset kurkut ei tietenkään voi olla täysin upoksissa koska ne kelluvat, ja tämä edesauttaa homeen muodostumista. Miten saisi kurkut yms. muut säilöttävät ihan kokonaan pinnan alle?
Miten saada säilöttävät kokonaan nesteen alle?
aapuuuva!
1
117
Vastaukset
- kokkariii
itse täytän ensin purkit ja sitten kaadan liemen, korkki kiinni ja purkki ylösalaisin ja sitten lisää lientä, on toiminut hyvin. kun olen valmis laitan purkit jäähtyyn ylösalaisin niin niistä tulee tosi tiiviit ja ei ole syntynyt hometta.
suurin syy homeen syntyyn on likaiset purkit. minä laitan purkit 125 asteiseen uuniin 30-60 minuuttia, sit säilön heti..
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod315959- 345463
- 293084
- 342464
- 442317
- 372128
- 152108
- 121711
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons391696En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191687