Kävin vielä hakemasa metsästä suppilovahveroita, tosin sai valkata tosipaljon, mutta saalis oli hyvä.
Suppilovahverokeitto:
( 1/2) Tai 1l vettä
(1 ) Tai 2 kpl sipulia
(1/2) Tai 1 kpl lihaliemikuutiota
( 1 ) Tai 2 dl kermaa
1 kpl savuporokoskenlaskiasulatejuustoa
( 1/2) Tai 1/2- 1tl vehnäj.
1 kkp suppilovahveroita( murkattuja)
OHJE:
Keitä litralihalientä, pienistä sipulit sekaan, laita suppilovahverot mukaan.
Keitä 15- 20 min.
Laita savuporokoskenlaskia sulatejuustosta puolet, lisää kerma,vehnäjot.
Keitä hiljalleen, jotta jauhot kypsyy.( huom: sekoita jauhot pieneen, kylmään vesitilkkaan, norota keittoon, koko ajan sekoittaen.)
Maista.
( Lisää tarvittaessa 1 kpl lihalientä)
Suppilovahverot.
Mona-Miriaana
2
231
Vastaukset
- eerikki62
tosi hyvä resepti, kiitos. Monet vain käyttävät myös maustamatonta sulatejuustoa, se lisätään nokareina loppuvaiheessa ja haudutetaan sitten vielä hetki ... tajuttoman hyvää! Muilla tavoin maustettuja sulatejuustoja ei kannata käyttää, ehkä tillin makuinen voisi vielä mennä... ! Monien sienten maku kun on sen verran hieno ja mieto että ...
- uts5
samaa mieltä Mona-Miriaanan kanssa
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod315939- 345433
- 293074
- 342454
- 442287
- 372118
- 152108
- 121701
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191687Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons391686