Nyt kaivattas neuvoja, semmoseen asiaan ,kun leivon ruispaloja tai sekäleipää,
niin vaikka paiston jälkeen peitän leivät liinalla ja käärin muovin alle, niin miksi leivistä tulee kuivia ja rakenne tiivis.
Taikina on aina löysähkö tai pehmeä en mielestäni paa liikaa jauhoja.
Mikähän se on sopiva paistolämpö tila, oon paistanu leivät n.250c n, 25m
Ruisleipä
lette1
2
143
Vastaukset
- niks pirkka
Jhan hyvä paistolämpö, sinun on kääräistävä leipä paperipussiin paiston jälkeen tunniksi ja sitten muovipussi sen päälle yön yli.
- lette1
Kiitos neuvosta.Pitääpä kokeilla, kun ens kerralla leivon:)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod337144- 396625
- 293614
- 453130
- 342784
- 162572
- 372198
- 162116
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons481977- 341870