Pakastimessani oli töpseli pomsahtanut pois paikoiltaan ja pakastin oli useamman tunnin pois päältä. En tiedä kuinka monta tuntia, mutta sulanutta vettä ja jäistä hilettä oli kaapissa. Esimerkiksi omenapiirakka oli ehtinyt sulaa kokonaan, oli kyllä kymää mutta sulaa.
Olin juuri edellisenä päivänä ostanut 4,5 kiloa Saarioisten esikypsennettyjä kanansiipiä, niistä päällimmäiset tuntuivat aivan pinnasta ehkä aavistuksen pehmeiltä, mutta keskemmällä olleet mielestäni liki täysin jäässä. Miten on, onko nyt vuorokauden aikana urakoitava, eli syötävä niin paljoin kun napa vetää, vai uskaltaako ne vielä pakastaa? Siis missään nimessä ne eivät ole sulaneet kuin ehkä aivan hitusen.
Tiedän toki, että sulanutta ei saa uudelleen pakastaa, mutta pikaisella googlettelulla en löytänyt tietoa siitä, että kuinka paljon sulanutta ei saa uudelleen pakastaa. Ymmärrän toki, että mikrobit aktivoituvat heti, kun tuote sulaa, mutta onko vähäisellä sulamisella yhtä radikaali vaikutus?
Apuva!
epätietoinen.
1
133
Vastaukset
- kokki4
Kypsennä ruoka ja pakasta uudelleen.
Niin sitä on tulllut tehtyä monta kertaa kun ostaa isomman erän esim. lihaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod305800- 345303
- 293004
- 342444
- 372108
- 152068
- 361952
- 121691
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191677Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons371634