Moi. Tarkoitus olisi kokeilla ensimmäistä kertaa puolukkamehua. Löysin ohjeen jossa puolukat murskataan vesi viinihappo (siis varmaan perusohje). 2-3 pv:n päästä siivilöidään ja lisätään sokeri. Nyt kysynkin että voinhan kiehauttaa tämän mehun ja laittaa lasipulloihin että saan vietyä kellariin koska pakastimeen ei mahdu. Ei kai se makua muuta vaikka keitän/kuumennan sen? Kiitän :)
Puolukkamehu
maa41tuska
2
159
Vastaukset
- Mark56ku
Voit kiehauttaa ja pullottaa sekä viedä kellariin :)
- votkoopuolukkamehua
Ei kannata kiehauttaa - vitamiineja katoaa. Pelkkä kuumennus riittää.
Vaimoni konsti: hyvin pestyt ja huuhdellut lasipullot steriloidaan kuumassa uunissa (älä polta näppejäsi!) ja sopivan kokoiset kumitulpat 100-asteisessa vedessä. Sitten käsitellään siististi, ettei tule pöpöjä pulloon. Säilyy hyvin jopa vuosikausia viileässä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336744- 376213
- 293434
- 452900
- 342644
- 152338
- 372188
- 162046
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons481897En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191777