Kertokaahan ihmiset vinkkejä hyvin leviävän sokerimassan levittämiseen. Olen testannut useamman leivontasivuston ohjeita ja aina sen levittäminen kakun päälle on yhtä tuskaa! Kreemi tarttuu työvälineeseen ja samalla repii kakusta palasia matkaan. Eli se on olevinaan liian tönkköä vaikka ohjeiden mukaan teen? Miten ihmeessä sen saa levitettyä ilman, että koko kakku leviää muotopuoleksi????
Tarpeeksi löysä sokerikreemi massan alle?
tuskainen
2
125
Vastaukset
- Konditoori
Puhut välillä sokerimassasta ja välillä -kreemistä? Tarkoitatkohan kakun pinnalle laitettavaa kreemiä, jonka päälle tulee sokerimassa? Kreemihän tehdään voista/margariinista ja sokerista vaahdottamalla. Käytettävän rasvan tulee olla todella pehmeää ja tarvittaessa voi varovasti lämmittää vaikka valmista kreemiä mikrossa, että saa paremmin levittyvää.
- paree
Ei sokerimassaa. Ei ei ei. Ennen vaikka Koskenkorvaa, on terveellisempääkin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336764- 376253
- 293454
- 452910
- 342664
- 152348
- 372188
- 162046
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons481907En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191777