Yritin seurata tuota puolukan hillo- ja käyttöohjekeskustelua, ja en ehkä löytänyt kaikkea tietoa. Puolukka on kypsänä(punaisena) valmis käytettäväksi/syötäväksi. Säilyvyyden ja ruoanlaiton vuoksi se pitää kuitenkin murskata hilloksi. Mitään säilöntäaineita EI tarvita. Puolukka sisältää luonnostaan bentsoehappoa (samoin mm: karpalo ja lakka) ja säilyy survottuna sellaisenaan viileässä paikassa (ennen:puuastiassa). Teukka-79
Puolukka on valmis tuote.
4
157
Vastaukset
- vanhankansantieto
http://keskustelu.suomi24.fi/t/2071462
Nyt viimeistään viimerippeet käyttöön http://www.fineli.fi/food.php?foodid=440
http://fi.wikipedia.org/wiki/Puolukka- Puolukkahillo
Puolukkahillo on halpaa jos siinä on sitä sokeria puolet. Maistuu hyvältä esim.aamupuurossa. (Halpa kävisi minullekkin)
Mitä sanotte, onko sokerin kielteinen vaikutus isompi, kuin puolukan hyvä puoli?
Mutta se sokerin paljous. Minkähän tähden sitä täytyy laittaa jopa 50 prosenttia?
- makeaa_mahan_täydeltä
Siinä on puolet sokeria sen takia, että sokeri on halpaa. Lisäksi suomalaisille maistuu kaikki jos mukana on paljon sokeria. Niin pöljiä täällä ollaan. Jos syksyn jälkeen tarvitsee puolukkaa niin sitä saa pakasteena asialliseen hintaa, ja ilman sokeria!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod315909- 345413
- 293064
- 342454
- 412203
- 372118
- 152098
- 121701
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191687Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons391676