Helppo särkitartar
500 g nahattomia kalafileitä, esimerkiksi särkeä
karkeaa suolaa
rouhittua valkopippuria
4–5 kypsäksi keitettyä kananmunaa
1–2 punasipulia
3–4 dl majoneesia tai kevytmajoneesia
persilja- tai tillisilppua ja rouhittua maustepippuria
Mausta fileet karkealla suolalla ja valkopippurilla. Anna maustua tiiviissä foliopaketissa noin kaksi tuntia välillä pakettia kääntäen.
Kaavi graavaantuneiden särkifileiden päältä ylimääräiset mausteet pois ja leikkaa fileet pieniksi kuutioiksi. Silppua kananmunat ja punasipuli.
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Lisää majoneesia sen verran, että seoksesta syntyy paksuhko massa. Mausta seos joko persiljalla tai tillillä sekä maustepippurilla. Tarkista suolan määrä ja lisää suolaa tarvittaessa.
Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Tarjoa tartar ruisleivän päällä tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Särkitartar
ruisleivälle
1
287
Vastaukset
- Hernekeppi
Kätevä myös laihduttajalle. Särki on isäntäkala heisimadolle joka myös lapamatona tunnetaan ja koska kala syödään raakana mahdollisuudet saada "alivuokralainen" suolistoonsa on todella hyvät. Tehokas laihdutusmuoto mutta ei kovin terveellinen!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod337244- 396725
- 293674
- 453160
- 342814
- 162602
- 372208
- 162156
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482007- 341950