Haluaisin käyttää leivonnassa sokerin asemasta makeutusainetta ja siksi sen pitää kestää kuumennus. Sukraloosi olisi mielestäni yksi vaihtoehto, mutta en ole sitä kaupoista löytänyt ja asun sentään Tampereella. Steviaa en haluaisi käyttää, on liikaa lakritsin makuinen. Mistä tuota sukralooria saa ja mikä on sen kauppanimi Suomessa?
Mistä sukraloosia?
Kotileipuri
1
287
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336764- 376253
- 293454
- 452910
- 342664
- 152348
- 372188
- 162046
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons481907En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191777