Litrakaupalla metsämansikoita ja olisi kiva säilöäkin. Keittäminen ja pakastaminenkin tekee niistä kuitenkin kamalan makuisia. Kokeilin rommiruukkusysteemiä, mutta ainakin nyt muutaman päivän päästä maistettuani kokeeksi, kovin kitkerä oli maku. Suorastaan paha.
Joskus kuulin apteekista saatavan ostaa jotain ainetta, mitä voi lisätä metsämansikoihin, jos niitä niin runsaasti, että haluaa hilloa keittää.
Ei tule mieleen, mitä se aine oli. Tietäisikö joku ystävällinen lukija?
Mikä poistaa ahomansikoiden karvauden?
4
2225
Vastaukset
- näinsemetsämansut
Metsämansikka pitää kuivata jos haluat sen säilöä tai sitten syödä tuoreeltaan - sillä on sellainen "luonne" ei sovellu keitettäväksi jne. Tuotteet joissa on metsämansikan maku ovat tehty keinotekoisilla aromeilla.
- KokemustaOn
Metsämansikka pelkästään pakastetaan tuoreena, kuten mustikatkin.
Niitä ei keitetä missään vaiheessa, lisätään smootheihin jne. sitten talvella tms.
Mehujäätä niistä saa myös. - Anonyymi
Kun ahomansikan pakastaa sitten käyttää on kitkerä.Koetin että laitan sokeria sama juttu ovat kitkeriä.
- Anonyymi
No minkä ihmeen takia niitä ei voi syödä tuoreina? Myy vaikka/antaa, tuoreina syötäviksi. Niin minä teen, että popsin jokaikisen metsämansikan välittömästi mikä löytyy. On hyviä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod316099- 345573
- 293144
- 342514
- 442427
- 152168
- 372138
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons391726- 121721
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191697