Teinpä "punaherukkahilloa" tavallisen sokerin kanssa, ihan tarkasti ohjeen mukaan. No, eihän siitä hilloa tullut vaan paremminkin mehua !
Missähän meni pieleen ?
Punaherukkahillo ja tavallinen sokeri
Liimi
2
372
Vastaukset
- puna_herukka
Tavallinen sokeri ei hyydy, hillosokerissa on pektiiniä joka tekee siihen hilloon kiinteän rakenteen. Jos teet tavallisella sokerilla pitää lisätä melatiinia tai muuta säiläntäainetta.
Ihan helpoin ja paras on kuitenkin hillosokeri.- hjiuouik
melatiini pussi maksaa 1.70 € siitä riittää 4 kg hilloa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod316109- 345613
- 293154
- 342514
- 442447
- 152188
- 372138
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons391726- 121721
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191707