Miksi pakasteturska sulaa niin paljon hitaammin, kuin pakastelohi?
Onko turskaan pumpattu vettä, vai mikä siinä on? Jäiset lohifileet on helppo paloitella jo hetken päästä kun on ottanut ne pakkasesta, mutta turska vaatii ainakin tunnin ennen kuin veitsi siihen pystyy.
Pakasteturska
lohtapa
3
1990
Vastaukset
- kalastaja.eemeli
Lohessa on ilmeisesti niin paljon rasvaa, ettei sen liha kovetu. Lohessa on rasvaa 13,5% ja turskassa 0,8%.
- fättifisu
Juuri näin.
- Vesi-vanhin-paino
Sehän on tuttua myös joulukinkusta. Ostat sopivan suuren kinkun, mutta uunista ottamisen jälkeen hämmästyt. Ihme on tapahtunut. Kinkku on laihtunut ja menettänyt painostaan puolet. Uuni pellillä on aika hyvät määrät kinkun kostuketta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336744- 376213
- 293434
- 452900
- 342644
- 152338
- 372188
- 162046
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons481897En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191777