Grillaus lisää aina syöpäriskiä, koska grillausprosessin aikana syntyvät yhdisteet ovat vääjäämätön lopputuotos ja tutkitusti erittäin haitallista terveydelle. Ei mahdu järkeen miksi ihmiset haluavat syödä edes osittain palanutta ruokaa ja lyhentää elinikäänsä tarkoituksellisesti. Kai se on sitä samaa suomalaista tyhmyyttä, mikä saa suomalaiset örveltämään kännissä ja tappamaan naapureita.
Syöpä, 10 merkkiä
2
75
Vastaukset
- Anonyymi
Kaikesta kypsentämisestä syntyy myrkyllistä akryyliamidia. Se on vääjäämätöntä.
Siirtykäämme prosessoimattomaan ruokaan. Jos on paksu lompakko, niin suosittelen kokeilemaan pelkkää kalaa ja kasviksia, joita Australian alkuperäiskansa syö (heitä on vielä jäljellä) - Anonyymi
"Grillaus lisää aina syöpäriskiä, koska grillausprosessin aikana syntyvät yhdisteet ovat vääjäämätön lopputuotos ja tutkitusti erittäin haitallista terveydelle."
Ihmisellä on poikkeuksellisen suuret aivot, jotka kuluttavat 25% kokonaisenergiasta (lepotilassa). Suurten aivojen ylläpito on mahdollista prosessoidun ruoan ansiosta eli käytännössä tulella paistetun ruoan ansiosta. Ruoan syömiseen (jauhamiseen ja sulattamiseen vatsassa) ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa kun se on kypsennetty. Ei muuta kuin tollot ottamaan mallia simpansseista ja gorilloista, jotka käyttävät prosessoimattoman ruoan syömiseen 6 tuntiä päivässä.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod337124- 386574
- 293594
- 453120
- 342774
- 162552
- 372198
- 162106
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons481977- 341840