Ihana aika koittaa kohta ja pääsee grillaamaan. Ribisit porisemaan mausteliemeen ja kaasugrillin kautta ääntäkohti!
Provinkki:osta valmiiksi marinoitu niin keitinvettä ei tarvitse maustaa.
Hyviä herkkuhetkiä!
Ihanat ohjeet jakoon!
10
144
Vastaukset
- Anonyymi
Tässäpä oiva aloitus vinkki besserwissereille kesää varten.
Tässä provinkki 2: Älä osta ribsejä, niissä e i ole lihaa vaan pelkkää luuta, osta luullista porsaan kylkeä niin saat myös lihaa mukaan.- Anonyymi
Ystävättäret varoittavat porsaankyljestä, kamalan paksua lihaa, joutuu käyttämään liian pitkään kaasugrillissä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ystävättäret varoittavat porsaankyljestä, kamalan paksua lihaa, joutuu käyttämään liian pitkään kaasugrillissä.
Eivät siis osaa.
- Anonyymi
”Älä osta ribsejä, niissä e i ole lihaa vaan pelkkää luuta, osta luullista porsaan kylkeä niin saat myös lihaa mukaan.”
Muutaman kerran olen tilannut lihakaupasta ribsejä vähän paksummalla leikkauksella noin 1,5 cm lihaa luiden päällä. Itsellä on ainakin ongelma, että tulee BBQ -savustimessa liian mehevää ja rasvaista. Tykkään ribseistä, jossa on suhteessa lihaan paljon rapeaa ja tummaa parkkia ja liha saa olla kunnon savuista ja hieman kuivempaa. Olen palannut markettien ribseihin. Possun kylki on sitten erikseen ja se tehdään eri tavalla.
- Anonyymi
Hamppari paistuu hyvin grillissä ja maistuu aina: https://www.suomi24.fi/reseptit/hampurilaiset?s24
- Anonyymi
Luin jostain blogista että aidossa sokericolassa keittämällä tulisi maailman parhaat ribsit. Keitetään niin, että liha tippuu luista ja sitten aateloidaan pinnat kaasugrillissä.
- Anonyymi
Kyllä vain eikä ole edes vaikeaa. Eräs tunnettu naisblogisti teki elämänsä ensimmäiset ribsit ja juuri colaribsit, tuli heti maailman parhaat. Siitäs saatte savupojat.
Näin se vaan on: maailman parasta ribsiä ja pizzaa suomalaisista keittiöistä.
Kehotan kaikki laittamaan lempitäytteitä pizzaan unohtamatta ananasta. Ai niin, hieman juustoa myös.
- Anonyymi
Aivan ihana rub -mausteseos ribseille. Hierotaan pintaan ennen keittämistä.
3 rkl fariinisokeri
i tl jauhettu paprika
1/2 tl suola
1/2 tl valkosipulijauhe
1/4 tl jauhettu maustepippuri - Anonyymi
Solisluu solisluuta vasten https://youtu.be/Jfqx9rkDZbs
- Anonyymi
Aivan ihana BBQ -kastike glaseeraukseen:
-1 litra ribsien keittämisestä jäänyttä kolaa
-300 g fariinisokeria
-1/2 tl sinappia
-1/2 tl suola
-1/4 tl maustepippuria
Kiehauta liemi kokoon. Jos et jaksa keittää paksummaksi, voit sakeuttaa ruskealla Maizenalla. Sivele keitetyille ribseille ja glaseeraa tulikuumassa kaasugrillissä. Kastiketta voi käyttää myös dippikastikkeena pöydässä.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336284- 345763
- 293244
- 452630
- 342564
- 152228
- 372148
- 161886
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons401779En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191727