Jostain kevlarista tehty suoli siinä. Ei katkea millään. Vain sisusta pursuaa haukatessa. Ei jatkoon.
Choritso-kabanossi vaatii rälläkän katkomiseen
Anonyymi
1
102
Vastaukset
- Anonyymi
Luonnonsuolesta tulee aika usein sitkeä kun makkaraa kypsytetään pitkään suhteellisen matalalla lämmöllä. Itsellä on tapana tehdä makkaroita luonnonsuoleen seuraavilla metodeilla:
1. Makkaran pursottaminen suoleen.
2. Makkaran kuivattaminen noin vuorokausi viileässä 3-4C:ssa.
3. Savustus 50-80C:ssa noin 6 tuntia.
4. Vakuumiin ja pakastus.
5. Paistaminen/grillaaminen.
Suolen voi erotella pois, jos se on liian sitkeää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod316099- 345573
- 293144
- 342514
- 442427
- 152168
- 372138
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons391726- 121721
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191697