Ostin katkarapuja ja paketissa lukee suolistamaton.
Muuten näyttäisi olevan keitettyjä ja kuorittuja, mutta pitäisikö näitä jotenkin valmistella ja "suolistaa" ennen käyttöä?
Katkarapujen kypsennyn/valmistus
5
1065
Vastaukset
- Anonyymi
Ei tarvitse kypsentää, jos kerran kypsiä on Otat vain sen tumman suolen pois. Voit syödä kylmnä tai tehdä vaikka pastalle katkarapukastiketta.
- Anonyymi
Aikamoinen homma vetää suolet pois noista. En tiedä voiko syödä suolineen
- Anonyymi
Kannattaan keittää 45min ennen käyttöä. Puhdistaa ja mehevöittää
- Anonyymi
Selkäpuolelle viilto ja pitäisi löytyä tumma suoli, joka kannattaa poistaa.
Sinänsä sitten taas kokki-ohjelmia seurattua välillä tseffit syövät kokonaisia, kuorellisia katkiksia mielellään ja välillä taas kakoilevat suolista - tiedä häntä mikä sitten on oikea tapa.
Välillä jättävät myös vesilintujen rasvarauhasen (ei maistu hyvältä) poistamatta linnun peräpäästä ennen valmistusta, joten tiedä häntä mikä on oikea tapa. Itse kyllä poistaisin, sillä etanatkin ovat porkkanadieetillä pari viikkoa suolen puhdistamiseksi ennen valmistusta.- Anonyymi
Eikö etanat ala maistua asetonille?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod337074- 386474
- 293544
- 453100
- 342744
- 162462
- 372198
- 162086
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons481957- 341810