yleensähän kai sienet suolataan niin, että ensin ryöpätään ja sitten suolataan ja purkkiin, mutta eräs tuttava kertoi, että hän laittaa sienet sellaisenaan suoraan suolaan ja sitten ennen valmistusta ryöppää ne ja valmistaa ruoaksi.
kuulostaa järkevältä sillä joka tapauksessa ne olisi liotettava ennen ruoaksi valmistamista ja tällä menetelmällähän saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla; ryöppäys sekä liotus tavallaan.
miten teillä muilla, onko kokemusta kumpi parempi ja vaikuttaako mitenkään makuun tms?
suolasienet
kangassieni
4
6209
Vastaukset
- pakkaseen
Minä säilön sienet pakkaseen.
Rouskut keitän kahdesti väljässä vedessä ja suolaan n. 2%:ksi. Jäähdyttyä pusseissa pakkaseen. Ei tarvii enää liotella, vaan valmista käytettäväksi. - epäkäytännöllistä
Itse en viitsisi suolata, jos ei ole kunnollista syytä. Pakastus on kätevä tapa eikä ole suolanpoisto-ongelmaa.
- vie
vähemmän tilaa pakasteessa.
- kokemusta on
Pakasteessa ryöpätyt sienet sitkistyvät. Parempi suolata.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336344- 345813
- 293274
- 452670
- 342574
- 152238
- 372148
- 161926
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons401789En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191737