Hei! Osaako joku neuvoa. miten olisi paras tehdä tynistä hilloa tai marmeladia. Löysin reseptin, jota kokeilin. Siinä oli tyrnimehua 2 dl ja hillosokeria 1,25 dl ja niitä keitettiin 10 minuuttia. Yritin tuolla, mutta jotain meni kai pieleen, koska jäi kyllä aika juoksevaksi. Voisiko tyrniä käyttää hilloon myös muussa muodossa kuin mehuna. Olen sitä vähän epäillyt, koska marjahan on sen verran kova, ettei hajoa keitettäessä kunnolla.
Tyrnimarjasta hilloa tai marmeladia
ei onnannu
1
534
Vastaukset
- welshcorgi_girl
tässä muutamia linkkejä:
http://www.arktisetaromit.fi/index.php?mid=7_177_269_271&la=fi
https://portal.mtt.fi/portal/page/portal/MKN_SIVUSTO/12_KOTITALOUS/13_RUOKANEUVOJA/Kasvikset
Minä tykkään tyrnihillosta ja tyrnikiisselistä. NAM!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod337034- 386444
- 293524
- 453060
- 342724
- 152418
- 372198
- 162076
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons481957En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191807