hei! onko kellään tietoa voiko mansikoita pakastaessa sokerin korvata makeutusjauheella? onko mitään eroa, haittoja, hyötyä? kiitos kaikille vastanneille!
MAKEUTUSJAUHETTA MANSIKOILLE?
satu^^
2
486
Vastaukset
- Mad.onna
En oo koskaan kokeillu. Aspartaami ei ainakaan kestä keittämistä. Pakastamisesta en tiedä. Hermesetas ainakin kestää pakastamisen.
Itse suosittelisin pakastamaan marjat ilman sokeria tai makeutsjauhetta ja lisäämään niiden päälle syöntivaiheessa nestemäistä hermesetasta. Tätä oon kokeillut ja lopputulos on hyvä :)- sitroen.
pakastettaessa lisättävän sokerin tehtävänä on korvata marjojen entsyymien hajottama sokeri, joten vain aito sokeri toimii oikealla tavalla.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336244- 345743
- 293234
- 452600
- 342564
- 152218
- 372148
- 161856
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons401759En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191727