Hei valkosipulin ystävät,
Itse olen myös valkosipulin ystävä, mutta olen ollut melko varovainen sen käytön suhteen, koska se haju jälkeenpäin (siis kanssaihmisten kannalta) on kuvottava! Nyt olen kuitenkin löytänyt loistavan herkullisen tuotteen; marinoidut valkosipulinkynnet. Niitähän menis aivan hulppeasti ruuan kanssa, mutta olen hiukan epävarma, että miten tuon hajun kanssa on tässä tapauksessa!? Mies ei ole valittanut seuraavana päivänä, vaikka olisin popsinut 10 kynttä ruuan kanssa. Kertokaa asiantuntijat, että voiko olla niin onnellisesti, että näistä marinoiduista valkosipulinkynsistä ei jäisi hajuhaittaa? Viekö se liemi hajun mennessään?
marinoidut valkosipulinkynnet
10
9254
Vastaukset
- rotissööri
valkosipuli on kaikkein kommunistisin ruoka, sitä on annettava joko kaikille tai ei kellekään.
- nam. aahh.....
Olen tehnyt marinoituja valkosipuleita jo vuosia ja syönyt kerralla useita kymmeniä kynsiä.Eivät "haise" vaan tuoksuu,mutta ei niin voimaakaasti kui muuten syötynä.Ei muutakuin naamaan vaan ja jos on jotain tuoksu haittoja,niin syö vain viikonloppuisin.Paras marinoitu valkosipuli on sellainen joka on rapea,niin kuin meidän tekemä tuote on.(paljon kehuja saanut)
- kysyy.
No millä te olette niitä marinoineet...?
- vitlök
Antaisitko ohjeen valkosipulien marinointiin??
Kiitos!! :) - resepti
vitlök kirjoitti:
Antaisitko ohjeen valkosipulien marinointiin??
Kiitos!! :)Valitettavasti en voi antaa,kun tämä resepti on "patentoitu".
- ---
resepti kirjoitti:
Valitettavasti en voi antaa,kun tämä resepti on "patentoitu".
sitten kehuskelet
- "Nimimerkin tulee sisä...
resepti kirjoitti:
Valitettavasti en voi antaa,kun tämä resepti on "patentoitu".
Patentit eivät ole salaisia. Koko niiden pointti on siinä, että ne ovat julkaistuja.
- mervieila
Hei. Olen etsinyt ohjetta valkosipulin kynsien marinointiin, mutta en ole löytänyt.
Sain paljon ihania kotimaisia valkosipuleita
ja haluaisin säilöä ne, etteivät ehtisi pilaantua.
Voisitko lähettää ohjeen minulle?
Kiitos jo etukäteen. - Anonyymi
500 g kuorittuja valkosip.kynsiä
Marinadi
1 1/2 dl vettä
1 1/2 dl etikkaa
1 rkl suolaa
1 dl hunajaa
1 dl oliiviöljyä
1/2 sitruunan mehu
3 tl mustapippuria
1 rkl chiliä
Mittaa kattilaan vesi, etikka ja suola.
Keitä lientä viisi minuuttia.
Lisää valkosipulinkynnet, kiehauta
Nosta kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon hunaja, oliiviöljy ja mausteet.
Jaa valkosipulinkynnet puhtaisiin lasipurkkeihin ja kaada päälle lientä.
Sulje tiiviisti ja anna marinoitua jääkaapissa muutaman päivän ajan. - Anonyymi
Yksinkertaisimmillaan riittää marinointiin vettä ja etikkaa 50:50. Suolaa ja mausteita voi lisätä oman maun mukaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336694- 376153
- 293414
- 452870
- 342634
- 152328
- 372168
- 162026
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons471890En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191777