Olisi tarkoitus säilöä kalaa lasisitölkkeihin. Kyse olisi muikuista. Mikä sopisi parhaiten kastikkeeksi? Minkälainen lämpötila, että ei kannen tiivisteet palaisi? Mikä olisi paras kypsumisaika, jotta ruodotkin pehmenisi. Olen ensimmäistä kertaa tekemisissä säilömisen kanssa?
Mikä lämpötila ja aika
uunissa umpioitaville?
1
2626
Vastaukset
- Vulgaari
"kastike" 3/4 ruokaöljyä 1/4 vettä. Mausteet maun mukaan. Jätä tölkkiin noin 1cm kiehumisvaraa.
Laita tölkit kylmään uuniin ja säädä lämmöksi 125c. Muikulle riittää 3 tuntia siinä 125c lämmössä. Sen ajan jälkeen katkaise uunin lämpö ja anna purkkien jäähtyä uunissa itsekseen.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336224- 345723
- 293224
- 342554
- 452540
- 152218
- 372148
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons401749- 131735
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191727