Menettääkö puolukka lyhyen keittämisen aikana paljon hyödyllisistä vitamiineistaan?
Puolukan vitamiinit keitettynä
säilyvätkö?
2
1338
Vastaukset
Suurin osa vitamiineista kestää ruuanvalmistusta ihan hyvin. C-vitamiini kärsii kyllä.
- sellaisenaan
Puolukassa ei alun perinkään ole paljon C-vitamiinia, josta aika paljon tuhoutuu keiton aikana, joten parasta olisi käyttää sitä sellaisenaan. Ihan terveellistä puolukka on toki keittämisen jälkeenkin: puolukkamehu on raikas ja hyvänmakuinen juoma.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336764- 376253
- 293454
- 452910
- 342664
- 152348
- 372188
- 162046
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons481907En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191777