Eli... milloinkohan marja-aroniat ja pihlajanmarjat on kypsiä kerättäväksi ja edelleen säilöttäväksi, mehua ajattelin tehdä omenoiden kanssa ja ehkä hyytelöä, tai likööriä...
Ja pihlajanmarjasta sanotaan että yksi yö pakastimessa ennen valmistusta, auttaa happamuuteen... toimiiko sama myös marja-aroniassa?
Kiitos jo etukäteen avusta!
Marja-aronia ja pihlajanmarja
Pikku myy
2
1225
Vastaukset
- -nainen-
Ei Mustamarja-aronia ole hapan. Pikemminkin mustaherukan luokkaa. Ja sitä voi poimia niin kauan, kun satokautta riittää. Vaikka ensimmäisiin räntä sateisiin, lokakuulle. Siitä tulee hyvää mehua, hyytelöä ja viiniäkin:)
Pihlajanmarjat todella ovat parempia vähän pakkasen *panemina*. Hyytelöä olen niistä joskus tehnyt, riistaruokien kumppaniksi. Väri oli todella upea. - Kriikuna 51
Marja-aroniat ensin mehumaijalla mehuksi ja sitten viiniksi. Parempaa viiniä ei olekaan, värikin loistavan punainen.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336694- 376153
- 293414
- 452870
- 342634
- 152328
- 372168
- 162026
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons471890En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191777