Eli hiukan on epäselvyyttä. Kävin äsken ensimmäistä kertaa keräämässä suppilovahveroita. Ja pitääkö ne paistaa kahteen kertaan pannulla? Eli ensin nesteet pois ja sitten mausteiden ym kanssa?
Tietämätön
Auttakaa Minua
1
335
Vastaukset
- Ruma mies
Jos valmistat poimimasi suppikset suoraan ruoaksi, voit paistaa ne rasvan ja mausteiden kanssa heti ensimmäisellä kerralla. Minusta sillä tavalla niistä tulee parempiakin.
Erillistä nesteiden poispaistamista ("kokoon keittämistä") tarvitaan silloin, kun suppikset valmistellaan pakastettavaksi. Sitten pakastuksen jälkeen tehdään toinen paistaminen rasvan ja mausteiden kera.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod315959- 345463
- 293084
- 342464
- 442317
- 372128
- 152108
- 121711
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons391696En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191687