Aloitan omenahillon tekemisen keittämällä omenalohkot ja pusertamalla sen jälkeen hedelmälihan siivilän läpi. Tämä on kuitenkin hidasta ja työlästä, samoin omenien jauhaminen käsinveivattavalla myllyllä. Onko kenelläkään vinkkiä, miten hedelmälihan saisi helpommin irti kuorista ja siemenkodasta?
Miten omenat soseeksi?
ta
1
609
Vastaukset
- omppispomppis
enpäs ole koskaan tullut ajatelleeksi, että tämänkin voi tehdä toisin:) minusta on paljon helpompaa kuoria omenat ja leikata ne sitten lohkoiksi. halutessaan voi poistaa siemenkodan omenaporalla, mutta leikkaamalla saa luultavasti siistimpää jälkeä. ja sitten vaan keittelet lohkoja niin kauan että soseutuvat tai soseutat sauvasekoittimella/yleiskoneella tasaiseksi jos eivät itsekseen soseudu tarpeeksi. riippuisiko soseutumisominaisuus lajikkeesta?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod315939- 345433
- 293074
- 342454
- 442287
- 372118
- 152108
- 121701
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191687Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons391686