Kokeilin eilen Provence-mausteseoksen broilerin kanssa. Mulla oli broilerin rintafileitä noin 800 g.Otin broiskut vielä lopussa pussista vuokaan, ruokakerma päälle ja vielä hetkeksi uuniin. Hyvää oli eikä liian suolaista, varmaan kermakin laimensi liikaa suolaisuutta.
Provence broisku
Syvä-hiljaisuus
1
423
Vastaukset
- Kisse76
Minä myös kokeilin tätä samaa. Tosin minulla oli kokonainen kana, painoltaan n. 980g.
Kanasta tuli todella kuiva, ehkä sen takia että joutui olemaan uunissa niin kauan. Mutta sen mitä kanasta sai irti oli todella maukasta, mutta seuraavalla kerralla taidan laittaa pussukkaan pilkottua kanaa tai fileitä. Kokonaista kanaa en kyllä kyllä ikinä enään pussiin laita.
Pussi oli muutenkin hieman pieni kokonaiselle kanalla oli melkein "räjähtämis pisteessä".
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336984- 386404
- 293494
- 452980
- 342714
- 152408
- 372198
- 162066
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons481937En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191797