Onko kukaan saanut kotikonstein tehtyä niin hyvää,rapeaa ja mureaa kanaa tai kylkeä,joita myydään valmiina grillattuina kauppojen lihatiskeillä?
Ne on ihan törkeän hyviä ja maukkaita,mutta onnistuuko sellaisten tekeminen kotona grillissä tms.?
Itse olen yrittänyt vaikka millaisia vippaskonsteja,mutta aika huonolla menestyksellä.
(Makkara sentäs onnistuu:)
Grillillä
Grillitöpeksijä
2
151
Vastaukset
- Raperilleri
Kyllä onnistuu ja jopa paremmin. Kanan grillauksen salaisuus on aika. Kanan kypsentäminen vaatii aikaa, ja tuotetta ei saa polttaa heti alkumetreillä.
- Grillitöpeksijä
No tuo aikahan on tosiaan tärkeimpiä.
Tuppaa vaan unohtamaan aina noita grillaukseen liittyviä sääntöjä ja malttamattomuus kostautuu.
Kiitokset vastauksesta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod336434- 355933
- 293304
- 452710
- 342594
- 152268
- 372158
- 161976
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons401809En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191747