En tajua kuka sellasta törkyä pystyy syömään. Ite teen aika pitkälti kaikki ruuat ja leivät alusta asti, niin tietääpähän mitä tulee syötyä ja voi välttää mahdollisimman paljon lisäaineita. Mutta onnea ja menestystä vaan näille uusavuttomille reppanoille,jotka vetää noita myrkkyjä napaansa. Helpottuupahan historian tutkiminen tulevaisuudessa, kun tuhannen vuoden päästäkään ei ole tämä sukupolvi vielä maatunut.
Eineksiä... Mihin tää maailma vielä menee?
7
212
Vastaukset
- leverlåda
Jos vaan pystyy niin aina parempi tehdä itse, mutta kun ei ole aikaa niin helpompi on kopata kaupan hyllystä mukaan maksalaatikko ja sämpyläpussi. Viikonloppuna sitten ehtii paneutua paremmin ruoanlaittoon. Kyse ei ole uusavuttomuudesta vaan ajankäytöstä.
- Minäpäsevaa
Meillä laitetaan monesti -50% hinnalla ostettuja einesaterioita pakkaseen, niin on sitten valmiita eväitä töihin hätävaraksi. Pyritään kuitenkin tekemään ruuat itse. En ymmärrä ihan tuollaista eineskammoa. :) Pääasiahan on se, että lounaalla tulee ravintoa syötyä! Plus että on eettisempää ostaa nopeasti pilaantuvat ateriat pois - jätteeseenhän ne menisivät! Lisäksi säästyy rahaa.
- Kotiruokaa aina
Olen avaajan kanssa samoilla linjoilla, että eineksiä ei oikein voi kehua. Ne maistuvat aivan kamalalle, joten eihän niitä voi syödä muut kuin ihmiset joilta puuttuu makuaisti. Vai onko sitten niin, että niiden pahaan makuun tottuu?
Leipää en itse kylläkään syö, koska siitä puuttuu lähes kaikki ravintoaineet. Kuitua saa paremmassa muodossa kasviksista.
Itse olen sitä mieltä, että einekset ovat terveydelle vaarallisia, koska sisältävä kovetettuja kasvisrasvoja, jotka tukkivat verisuonet. - Ei pakko
Ja eväät töihin jne...?
Moni ravintolakin tarjoaa eineksiä on ne sitten esivalmisteen tms. nimellä.
Ymmärrän tuon kokkailun suuremmilla perheillä ja jos kaikki syö päivässä kaksi kertaa lämpöisen aterian.
Itse en ala leipomaan, kun viikossa kuluu kaksi vaaleata leipää ja puolikas tumma kotona. Toinen on aika, en halua iltojani ruuanlaittoon käyttää. - muutakin tekemistä!
Kuka vitun idiootti tuhlaa muutenkin vähäistä kallista omaa aikaansa johonkin vitun ruoanlaittoon???
- leivätön pöytä
-Eines on tehty oikeista raaka-aineista!
-Suur-keittiöt tekevät ruokaa oikeista raaka-aineista!
-Suur-keittiöillä tarkempaa hygienian valvontaa kuin kotitalouksissa!
Tässä muutama perustelu eineen ok ideasta!
En todellakaan alkaisi tekemään hernekeittoa alusta, vaan purkki kyytiin edullisesti ja siihen lisukkeet eli tuunaus!
Maksalaatikkoa en ala tekemään itse, koska järjetön työmäärä itselle olisi ja todellakaan mitään säästäisi tai parempaa olisi kun maksaa jauhaisi ja sitä nyhräisi kotona kaikilla taiteen säännöillä ja mausteilla tykötarpeilla!
Kanaviilokki on piiiiiiitkä systeemi itse valmistaa, mutta eineenä sitäkin satavilla joidenkin kauppojen "grillistä" .
Oma bravuurini on itse tehden kun aikaa reilusti on pataruokaa uunissa valmistaen hitaaasti ja valmistukseen menee aikaa 3h.
Eineet saattavat jopa pelastaa tämän maan ihmiset nälkäkuolemilta! Harva kotikokkikaan itse kalastaa kalansa ja varsinkaaan teurasta saaliinsa vaikka väheksyvät eineiden merkitystä? ! - mäosaan
"En todellakaan alkaisi tekemään hernekeittoa alusta, vaan purkki kyytiin edullisesti ja siihen lisukkeet eli tuunaus!"
höh...aamulla hernepussi määräänsä vettä likoamaan ja illalla keität...mikä oli ongelma?
SItten jos haluat lihaa...niin heitä vaikka valmiita kinkkusuikaleita...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 477685
- 334263
- 573735
- 503200
- 172886
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons652601- 612474
- 512398
- 402349
- 162296