Miksi esim. raa'at juurekset, kuten porkkanat ovat niin huonosti sulavaa ruokaa, vaikka ne sisältävät entsyymejä, joiden pitäisi nimenomaan auttaa ruuan sulamisessa? Haluaisin lisätä raakaruoan osuutta ruokavaliossani, mutta saan turvotusta ja ilmavaivoja hyvin useista raaoista kasviksista. Tällä hetkellä ainoat raa'a ruuat, joista en ruuansulatusongelmia saa, ovat; marjat, kurkku, tomaatti ja jotkin hedelmät. Käy melko yksitoikkoiseksi :/
Maitohappobakteereja saan jugurtin, piimän ja hapankaalin muodossa ja Digest goldeja (maailman myydyin entsyymivalmiste) ostin juuri, toivottavasti niistä olisi jotain apua.
Entsyymit ja juuresten sulavuus.
Enzym
0
285
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406953
- 323918
- 453300
- 402909
- 162672
- 372228
- 162176
- 412123
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392000