Kannattaako keittää, paistaa vai laittaa uuniin?
Mitä herkkua särjistä?
8
313
Vastaukset
- Kala-Victor
Kannattaa Teppo kysyä kissaltasi, miten mirri kulloinkin haluaa.
- fish and särki
Siitä on vähä vaikea saada yhtään mitään hyvää...oon kerran saanut kyllä lahjaksi purkin särkisäilykettä. Sen voi tehdä vaikka sähköuunissa ja ihan OK ruisleivän päällä. Tämä oli leivinuunissa tehty tomaattinen versio , vähän kuin sardiini. Kokeile ja kerro mimmosta tuli, ohje löytyy googlettamalla.
- Särkikala
Peratut kalat pari kertaa lihamyllyn läpi ja sitten vaan kalapullien tekoon.
Samaan tyyliin kuin lihapullat.- särkijärki
USKO HÄNTÄ!!!!! TULEE IHAN SAIRAAN HYVÄÄ!
Paitsi jos on surkimus ja ei tykkää kalasta.
- hyvää on kyllä
Isot sär¨jet ovat erinomaisia graavattuna, maistuu jopa paremmakta kuin siika.
- intohimona
kalansyönti
http://www.fishfood.fi/index.php?pageid=410&aid=461&lang=fi - Särjestysmies
Olen joskus verkoilla isompia särkiä saatuani tehnyt ”särkisardiinimössöä” siten, että olen fileoinut särjet, heittänyt selkäruodon menemään mutta jättänyt kylkiruodot fileisiin, heittänyt fisut, tomaattisosetta, suolaa ja ruokaöljyä kattilaan ja keittänyt hiljaisella tulella pari-kolme tuntia. Olenpa saattanut käyttää ripauksen sitruunapippuriakin mausteena.
Ihan syötävätä tavarata vaikka leivän päällä. Purkitetut särjet tehdään käsittääkseni jokseenkin samoista ainesosista.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 396905
- 323898
- 453280
- 342844
- 162662
- 372228
- 162176
- 372082
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482047- 371952