Ajattelin tänä vuonna kokeilla maustaa pashan appelsiininkuorella.
En ole ennen käyttänyt appelsiinikuoria maustamiseen ja rupesinkin miettimään, että ripotellaanko ne kuoret vaan sinne pashan joukoon vai pitääkö se maku jotenki uuttaa niistä kuorista?
Pashan maustaminen appelsiininkuorilla
terhi1711
1
103
Vastaukset
- XB2012
Itse käytän leivontaa tarkoitettua appelsiinikuoripalaa, teen pashan perinteisesti keittämällä. Rahka täytyy tietenkin ensin valuttaa, keitetyissä ohjeissa rahka yleensä "kuivaarahkaa" mitä ohjeissa ei mainita. Muuten seos leikkaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467655
- 334243
- 573725
- 503200
- 172886
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons652591- 562445
- 512388
- 402339
- 162286