Joskus tulee kaupasta ostettua Apetit merkkistä kylmäsavustettua kirjolohifilettä leivän päälle. Rupesin miettimään, että kumpikohan mahtaa leivän päälle olla terveellisempi vaihtoehto. Tämä kala vai kalkkunaleikkeet?
Muutenkin kylmäsavustettujen kirjolohifileiden terveellisyys mietityttää. Jos joku tätä minulle selkiyttäisi. Ajaako asiansa siis, jos tämä on se muoto kalaa jota syön sen muutaman kerran päivässä? Vai mennäänkö ojasta allikkoon?
Kylmäsavustettu kirjolohifilee
467jb
2
206
Vastaukset
- Vanha kokki
Kalaa ja kakkaa
- Voi sentään
oilipa hankala kysymys?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 396885
- 323888
- 453270
- 342834
- 162652
- 372228
- 162176
- 342040
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482027- 341920