Punaiset omput, tarran mukaan etelätirolista. Kun peseskellessä laskin raanasta kuuminta vettä lorauksen päälle kannasta kiinni pitäen, niin sittten kuivumisen jälkeen pinnassa oli sellaisia ikäänkuin kasaan huuhtoutumina valkoista, ikäänkuin vahamaista ainetta.
Tieteskin ihmetysttää ettei se olisi symäkelvotonta taikka peräti myrkyllistä, millä sitä poistaisi jos se tarpeen olisi.
Vanhastaan on käsitys että jokin elintarvikevirasto valvoo ja estää myrkylliset suoja-aineet, mutta kuitenkin on yksittäiset aikakausilehdet julkaisseet omia tutkimuksiaan, että rypäleetkin tulisi suorastaan kuoria. kuinka lie nykyjänsä
omenan säilyvyysaine ?
omena makea
2
104
Vastaukset
- omanavaha
http://kemikaalicocktail.blogspot.fi/2008/05/oi-omena.html
omena kehittää itselleen vahamaisen suojakerroksen.
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=28941&lang=fi - linkkienjättäjä
Omena kehittää itse vahan kuoren pintaan.
http://www.hs.fi/paivanlehti/tiede/Miksi omenalla on kuori /a1348458042350
Moni kuvittelee sen olevan jotain keinotekoista.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 427195
- 324018
- 543513
- 423010
- 172766
- 372248
- 162226
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons472207- 412193
- 452159