Kun on saanut tehtyä seoksen valmiiksi ja laittanut annosvuokiin, onko pakko laittaa vielä uuniin vai voiko vain laittaa saman tien yön yli jääkaappiin hyytymään?
Käsittääkseni Crema Catalana on Creme Bruleeta juoksevampi.
Crema Catalana
-kysymys
2
122
Vastaukset
- kas näin
http://www.oetker.fi/fi/Reseptit/Jälkiruoat/Crème Brûlée/?gclid=CO_Goea4-7QCFY94cAod3xQAmw
- .....
Hyytyminen tapahtuu uunissa silloin kun kananmuna kypsyy. Seostahan ei keitetä vaan osa seoksesta (kerma tai kermamaito) kuumennetaan.
Ei kannata kokeilla mitä pelkkä jääkaappi tekee.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406973
- 323938
- 453320
- 402929
- 172706
- 372238
- 162186
- 412133
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392010