Kevytlevitteet aiheuttavat syöpiä.
Kevytlevitteet
faktaa...
2
117
Vastaukset
- Ruokakemisti
Missä perustelusi ? Kun rasvan määrä vähenee levitteessä tilalle tulee vettä. Ja jotta vähä rasva ja vesi pysyisivät sekaisin tuotteeseen täytyy lisätä pieniä määriä esim. sellaisia rasva-aineita (E 471, E 322), jotka pitävät tämän emulsion tasaisena. Mainitut E-koodilliset lisäaineet ovat tavallisia rasva-aineita, joita muodostuu elimistön sulattaessa mitä vain rasvaa sisältävää ruokaa tai joita syömme muutenkin esim. kananmunassa tai soijatuotteissa.
- aitova
Täyttä paskaa ne on muutenkin,testatkaa vaikka koiralla,tarjotkaa margariinia ja voita,kumpi maistuu??
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406953
- 323918
- 453300
- 402909
- 162672
- 372228
- 162176
- 412123
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482057- 392000