Tilasin englanninkielisen leivontakirjan ja tein tänää herukkakakun juuri sillä jauhomäärällä joka siinä oli. Jotta näin mitä kakulle tapahtuu uunissa. Pinta halkeili jonkin verran eli oli merkki että jauhoja oli liikaa. Kakusta kuitenkin näytti tulevan mehevä, ja kakun pinta oli ihanan rapea, ehkä syy oli että lämpöä laskettiin 30 min jälkeen 180 ->150 ja pidettiin vielä 30-40 min.
suomalainen jauho vs. amerikkalainen?
leipuri maakari
2
156
Vastaukset
- patrikselin92
Lopputulokseen vaikuttaa todella paljon jauhojen laatu ja on mahdollista, että Amerikkalainen eroaa tietyissä määrin. Epäilen kuitenkin, että suurempi vaikutus on tuoreudella. Vanhat jauhot imeävät paljon enemmän nestettä itseensä kuin tuoreet.
- Ährääjä
Hyvä huomio, pitääpä muistaa mun kans.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod225134- 254308
- 272461
- 342234
- 371998
- 151908
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191587- 121521
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons211247Kerranki asiat oikein
Ilkka ja muut pienpuolueeet...teitte hyvän työn kun valitsitte pätevän henkilön virkaan eikä kepulle passelia!! Jatkakaa101164