Olen tehnyt ainakin 8 pumpulikakkua ja joka ikinen on epäonnistunut. Kaava on aina sama - rasva valahtaa kakkuvuoan pohjalle. Kakku on kyllä syötävää ja hyvää, mutta selkeä erillinen rasvakerros ei toki kuulu kakun rakenteeseen. Johtuuko vaiva perunajauhoista vai mistä? Miten voin välttää ongelman - ehdotuksia?
haastava pumpulikakku
sitkoa sitkeämpi
1
919
Vastaukset
- .......
Millä ohjeella teet - oma ohjeeni on Kultarannan pumpulikakku ja siitä on joka kerta tullut syötävän hyvää, niin että vieraat ovat ehtineet pistellä lähes koko kakun. Voin pitää olla todellakin kuumaa, kun se lisätään taikinaan ja uuni valmiiksi lämmin, kakku sitten heti uuniin vaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tänään pyörit ajatuksissa enemmän, kun erehdyin lukemaan palstaa
En saisi, silti toivon että sinä vielä palaat ja otetaan oikeasti selvää, hioituuko särmät ja sulaudummeko yhteen. Vuod305770- 345263
- 292984
- 342434
- 372108
- 152068
- 361922
- 121681
En ole koskaan kokenut
Ennen mitään tällaista rakastumista. Tiedän että kaipaan sinua varmaan loppu elämän. Toivottavasti ei tarvitsisi vain ka191677Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons361624