Olen nyt viisi kertaa koittanut tehdä kinuskia ohjeella:
1dl maitoa
½dl sokeria
½dl fariinisokeria
nokare voita
Kinuskista ei ole kertaakaan tullut tasaisen pehmeää, vaan heti kun kinuski alkaa kuplimaan, muodostuu sellaista pehmeää "höttöä" kiehuvaan kohtaan ja vähän kun sekottaa niin kinuskiin tulee sellasia suurehkoja pehmeitä hiutaleita.
Olen kokeillut keittää nelosella ja nyt keittelen kakkosella mutta sama homma, heti kun kinuski kiehuu muodostuu toi pehmeä höttö joka ei liukene kinuskiin mitenkään.
Maku kinuskissa on juuri kohdallaan ja eilen kokeilin siivilöidä tuon hötön pois niin lopputuloksena oli tilkka täydellistä kinuskia.
Mutta mistä ihmeestä tuo höttö johtuu? Onko se sitä kuuluisaa rakeentumista, kun eipä tuo ongelma lähde vaikka kuinka hiljaisella keittelen..
Ihan teflonkattilassa ja nyt paksupohjaisessa teräskattilassa olen keitellyt, turhauttaa!
Kinuski ei onnistu!
Kinuskiton
3
460
Vastaukset
- caramellll
Kinuskia ei saa sekoittaa, se juuri aiheuttaa sen rakeisuuden.
- ......
Niissä ohjeissa, mitä olen nähnyt, on aina käytetty kermaa - ei maitoa. Käy katsomassa vaikka Kinuskikissan sivuilta kinuskiohje ja vinkit!
- Top Chef
Korvaa maito kermalla niin se on siinä..
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 417054
- 323958
- 473391
- 402959
- 172736
- 372238
- 162206
- 412173
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons472127- 402078