Ootteko harrastanu?
Itse en täysin valmiisiin eineksiin ole muutamaan vuoteen koskenu, mutta pussipastat ja -keitot on mukavia välillä tuunata. Saa suht hyvää ja nopeeta safkaa.
Mulla perustuunaus lähtee freesatusta salottisipulista, chorizosta tai pekonista sekä valkosipulista, jotka lisään kypsennyksen loppuvaiheessa sekaan. Kinkku, purjo ja paprika tarttee vaan nopeen lämmityksen, ei muuta. Välillä pannun kautta sekaan myös herkkusieniä tai liotettuja kuivasieniä.
Italianpataan oon kokeillu lisämakaronia, he-ma-paa (en juuri muuhun tätä käytä), erilaisia papuja ym. lisäkkeitä.
Jos käsillä on, niin tottakai tuoreyrttejä sekaan. Kova kolmikko on basilika, rosmariini ja timjami. Rakuuna toimii kuivana, samoin fenkolinsiemenet pikkaisen murskattuina on mahtavia.
Einesten tuunaus
ei! nes.
1
218
Vastaukset
- sinappi- ville
Meikä tuunaa lihapullat aina sinapilla. Otan lihapullan pakkauksesta ja puristan sinappia päälle. Se on hyvä tuunaus jo sekin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 427085
- 323968
- 493406
- 412978
- 172746
- 372238
- 162206
- 412173
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons472137- 412090