Minä teen karjalanpiirakoiden kuoritaikinan aina näin niin ei tule sitkeitä. 2dl kylmää vettä, 1tl suolaa, 2tl oliiviöljyä, 1,4tl hiivaa, 1dl puolikark.vehnäjauhoja, 1dl täysjyvävehnäjauhoja, 2,5-3dl täysjyväruisjauhoja. Kaikki aineet sekaisin ja eikun leipomaan ihania piirakoita. Tietenkin edellisenä iltana on keitetty riisipuuro valmiiksi.
kertokaa tekin hyvä ohje
7
196
Vastaukset
- Parempi makukin
Mihin sitä hiivaa tarvitaan? Ei tuu sitkeetä kun ei vaivaa. Pelkät ruisjauhot riittää..
- Karjalanpiirakat
syödäänkin lämpiminä ja voidellaan tai kastetaan voi vesi seoksella,laitetaa lautaselle voipaperi alumiinpaperiin ja lopuksi kiedotaan koko paketti isoon froteepyyheliinaan. Tulee pehmyt kuori ja hyvänmakuiset.
- leipurimuori
Minusta ovat todella hyviä piirakoita tuolla ohjeella tehtyinä, niin tulen tekemään jatkossakin. Eilen paistoin viimeksi ja veljeni perhe ihastui myös niihin ja pyysi paistamaan heille jouluksi 100 piirakkaa ja minähän paistan. Tehköön muut miten tykkäävät.
- 87687g9p
siis, jos tykkäät omasta reseptistäsi, niin miksi kyselet muiden mielipidettä ja moitit? leipurimuori.
- "naapurikin"
totesi olipa muorilla hyvä "piirakka" meinaan ripsipiirakka.
- leipurimuori
Pyydän sydämestäni anteeksi kun laitoin tuon ohjeen.
- On monenlaista
Älä turhaan pyytelöe anteeksi. Näitä asiallisia viestejä on mukava lukea. Pitää vaan ymmärtää, että on paljon ihmisiä, joilla ei ole elämässään oikein mitään rakentavaa eikä ystäviä, joten täällä voi pahaa mieltänsä purkaa nimimerkin suojissa.
Jatka sinä vain leipomista ja reseptien jakelua!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 477745
- 334293
- 573775
- 503220
- 172916
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons692656- 682550
- 582479
- 402349
- 162306