Pakastin einesrosoliin. Olen hieman epävarma, voiko sitä pakastaa. Ei siinä mielestäni ollut mitään vikaa pakkasesta sulatettuna. Siinä oli päiväys 21.12., siis muutama päivä ennen jouluaattoa. Tarkoitukseni olikin vähitellen varata jouluruoat hyvissä ajoin. Päiväys sopi tarkoitukseeni mainiosti. Eineksen valmistaja oli ajatellut asian hyvin. Ymmärtävätkö kaikki kuluttajat yhtä hyvin? Kiinnostaisi tietää, paljonko rosollia jäi hävikkiin aikaisemman päivämäärän erästä. Asioin Itäharjun Prismassa Turussa.
Rosollin pakastaminen
Joulun valmistelija
1
7821
Vastaukset
- carrot
En ole koskaan pakastanut rosollia. Ainakaan keitetty peruna pakastimesta otettuna ei ole minusta hyvää, sen rakenne muuttuu. Punajuuria ja porkkanaa en ole kokeillut, kuvittelisin rosollista sulaessaan kuitenkin tulevan hiukan vetistä?
Aatonaattona tein rosollin ja äsken söin viimeiset pyttipannuna, säilyy jääkaapissakin aika pitkään. Rosollin tekemisessä menee kaikkiaan aktiivista aikaa juuresten pilkkomiseen n. 20 minuuttia, joten minusta se on aika vaivaton tehdä itse, pitäisi oikeastaan tehdä useamminkin. Siinä ei voi epäonnistua.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406993
- 323948
- 453330
- 402949
- 172726
- 372238
- 162196
- 412153
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482087- 402058