Kehittelin tällaisen pekonipadan.
Tarvitaan purkki tätä:
http://www.kylmanen.fi/fi/tuotteet/sailyke/savupekoni-naudan-ja-sianlihaa-400g.html
ja
kaksi punasipulia
kaksi valkosipulin kynttä
karhunlaukkaa, tuoretta tai kuivattua
smetanaa
tomaattipyrettä
mustapippurirouhetta
katajanmarjoja
suolaa
voita
ja valurautapaistinpannu.
Paistinpannu kuumaksi ja siihen 3 rkl. voita. Sulaneeseen voihin lisätään säilykeliha ja jauhetaan se pannulla pieniksi muruiksi lastan kanssa. Lihaa paistetaan 5 minuuttia sekoittaen, sitten lisätään pilkotut sipulit, 3 rkl. smetanaa ja saman verran tomaattipyrettä sekä vapaalla kädellä karhunlaukkaa. Sekoitetaan ja paistetaan vielä 5 minuuttia. Siirretään pataan ja mukaan lisätään muutama hyppysellinen mustapippuria, 5 katajanmarjaa ja suolaa maun mukaan. Jos haluaa lisää pekonin makua, niin sitten sekaan irtopekonisiivuja. Annetaan hautua uunissa 175 asteessa tunti. Syödään normaalien karppilisukkeiden kanssa.
Äärimmäinen herkkupata.
Pekonikokki
1
299
Vastaukset
- Kiitti!
Mä kokeilin ja hyvää oli, nam! Mä laitoin siihe pataan vielä desin vettä mukaan ni ei kuivunu liikaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406963
- 323938
- 453320
- 402919
- 172696
- 372238
- 162186
- 412133
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392010