Ostin pitkästä aikaa pursotinkermaa ja ihmettelin että onpas haljua, mautonta ja jotenkin rakeisen tuntuista suussa. Ennen tykkäsin kovastikin juuri tästä paksusta, makeasta Cessibonista vaikka ihan teollista kuraahan se tietenkin on. No, selvisi sitten se mauttomuus ja rakenteen muutos kun vilkaisi valmistusaineita. Kerman osuutta oli laskettu entisestään 74 prosentista enää 53 prosenttiin ja sen kyllä huomaa. Pakkaustakin muutettu samalla niin että pursottaa pehmiksen kokoista "kierrettä" nyt eikä enää pientä ja sievää suikeroa.
No, verisuonet kiittää kun ei tarvitse enää tätä ostaa. Harmittaa vaan kun tämä on ollut niin kätevää laittaa pikku erissä jälkiruokien päälle, ei ole tarvinnut ruveta vatkaamaan sitä kermapurkillista mikä ei tule koskaan loppuun asti syötyä. Ja nyt sitten ovat tehneet tästä ihan mautonta muovitöhnää.
Cessibon pursotinkerma. Ennen kermaa 74%, nyt 53% ja sen huomaa!
kermakreivi
1
209
Vastaukset
- ehtaakaamaa
Kuka helevitti muka syö jotain pursotinkreemiä, kun kuohukerman käsinvatkaus vie aikaa noin 5 minsaa, ranneliike tekee vain hyvää vesseleille (vessels), rakenteen saa haluamakseen ja - mikä tärkeintä - maku on ehdottoman hyvä.
Ja vain käsittelemätön kuohukerma kelpaa tähän - vipsi- ja muut kermankaltaiset tuotteet voitte unohtaa hyllyyn.
Kuohukermavaahto ei edes kaipaa makeutusta - se on jo luonnostaan riittävän "makeaa".
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406963
- 323928
- 453310
- 402919
- 172696
- 372228
- 162186
- 412133
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392010