Muutin kerrostaloon jossa on hyvä kylmäkellari.
Eikä siinä kaikki, olen patologinen marjastaja, joten entisen omakotitaloni autotallin pakastinarkussa on noin 25 litraa pakastettua puolukkasurvosta puolen litran rasioissa. Nykykeittiössäni on surkean kokoinen 250 litran pakastikaappi joka on täytetty viime kesäisillä lakoilla ja vadelmilla ja , syön niitä joka päivä.
Entisen taloni uusi omistaja lupasi pakastimen luovutusta vastaan säilyttää niitä jonkin aikaa, nyt se aika on kulunut umpeen. Mitä olette mieltä, säilyvätkö survokset kylmäkellarissani? Survokseen on lisätty hieman hedelmäsokeria, koska vuosikymmenten kokemuksella pakastettu survos säilyyy todella tuoreen ja raikkaan makuisena kun siihen lisää ripauksen hedelmäsokeria. Pitäisikö minun tyhjentää kaikki rasiat yhteen desinfioituun ämpäriin ja peittää pinta jollain tuorekelmulla hapettumisen estämiseksi, vai annako olla ne rasiat avaamatta käyttöön saakka jolloin osa rasioista voi olla lisätyn sokerin vuoksi pilaantunutta??
Liikaa puolukkasurvosta
Keitänkö hilloksi?
1
228
Vastaukset
- täti
Puolukkasurvos säilyy kylmäkellarissa "maailman tappiin".
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 396915
- 323898
- 453280
- 342844
- 162662
- 372228
- 162176
- 372092
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482047- 381963