Miten sen kerman saa pysymään siinä pinnalla?! Minä kun teen se valuu sinne pohjalle!
Irish Coffee on helvetin vaikea tehdä!
4
327
Vastaukset
- FSKB
Ala tekemällä sokeriliemi lasipulloon, laita suppilon kanssa fariinisokeria ja kaada kuumaa kahvia hieman päälle ja anna kaiken sokerin sulaa sitten on helppo alkaa. Sokerilientä ja sitten kahvia ravista kermatölkissä kermaa voimakkaasti, että vaahtoutuu vähän tai tee kermavaahtoa laita teelusikka lasin reunan sisälle, että pohja koskettaa kahvia ja kaada varovasti kermaa lusikkaan ja se jää pinnalle, sitten nosta lusikka pois ja laita takaisin, että pohja koskettaa kermavaahtoa ja kaada whisky hyvin varovasti lusikkaan ja whisky valuu kerman ja kahvin väliin vaihtoehtoisesti, sokeri, kahvi, whisky ja sekoita ja sitten lusikkaa apuna käyttäen kerma ja koristele pinta hieman kahviporoilla (kuivilla) ja nauti
- Näin-tee
Tee kunnon kermavaahtoa niin hyvin pysyy kahvin pinnalla.
- Tölkkivaahtoa
Kaupasta saa kermavaahtoa purkissa. Sitä spruuttaat kahvin pintaan, hyvin pysyy.
- Absintinjuoja
Vain arvaus. Kylmä kerma on raskaampaa kuin lämmin kahvi/alkoholi, ellei sitä ole vaahdotettu. Näin vaikkakin rasvan pitäisi olla kevyempää kuin vesi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406973
- 323938
- 453320
- 402929
- 172706
- 372238
- 162196
- 412133
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392010