Mua kiinnostas oman pitopalvelun perustaminen. Kokemusta löytyy ravintola-alalta viideltä vuodelta.
Onko se pitopalvelu kannattavaa? Kannattaako lähteä yrittämään? Mitä kaikkea pitää huomioida ja osata?
oma pitopalvelu!
3
1015
Vastaukset
- olenkokeillut
Kannattaa ensin hankkiutua valmiiseen pitopalveluun, niin näkee mitä se työ oikeesti on. Narisevia asiakkaita courmeeta pitää olla nakkisoosin hinnalla. Onnettomia keittiöitä joissa ei kunnon kylmätiloja eikä valmistuskoneita, Ruokien, astioitten raahaamista.Pitkiä päiviä. Selkä ja jalat poikki kaikesta raahaamisesta. Siinä muutama fantasia niistä hommista. Tämän takia palasin ammattiravintolaan ja normaali pituiseen työhön.
- eisovilaiskalle
Lisään vielä ei sovi laiskalle, eikä huonoselkäiselle eikä perheelliselle tai joka muuten rakastaa sosiaalista elämää kavereittensa kanssa.
- kokemustaon
Täällä entinen pitopalveluyrittäjä lähes 20v. Kovasti työtä ja pitää olla erityisen järjestelytaitoinen ihminen, että pysyy hommat hanskassa. Kannattaa keskittää toiminta esim. että vaan juhlia eikä päivittäistä lounasta ja juhlia, niinkuin useilla on, pitää olla hirveästi enemmän myyntiä, jos on vakituista työvoimaa. Työkeittiö vasta purettu, astiat ja koneet ja laitteet myyty, itse tilat olivat talousrakennuksessa.
Voin kyllä antaa neuvoja, jos tarvitset.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467655
- 334243
- 573725
- 503200
- 172886
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons652591- 562445
- 512388
- 402339
- 162286