KIVELLÄ PAISTETTUA LOISTOKARIN SIIKAA
Neljälle:
- noin 1 kg siikafilettä
- voita
- merisuolaa
- valkopippuria
- tilliä
Pese huolella luonnon laattakivi esimerkiksi vuolukivi tai kaupasta ostettu nk. pitsakivi. Lämmitä se ensin grillin päällä kuumaksi. Anna hieman jäähtyjä ja lisää reilusti voita, jonka levität kivelle. Ennen kuin voi valuu pois, lisää siikafileet ja ripottele päälle hienoa merisuolaa ja valkopippuria. Nosta takaisin ritilälle ja paista kullan ruskeiksi molemmin puolin. Vain 2-3 minuuttia per puoli. Älä ota nahkaa pois, siitä tulee rapeaa herkkua. Ripottele päälle tillin oksia.
Nautintoa voi jatkaa kypsentämällä kaurasuurimoita lähes kypsäksi ja sekoittamalla siihen vähän voita. Mummon kurkku sopii myös erinomaisesti kokonaisuuteen tillin kera.
Kyllä Pentti-Oskari vaan osaa !
vuolukivi siikaa
muunnos_mielinen
0
<50
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467555
- 334173
- 573675
- 503170
- 172846
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons562456- 542378
- 402329
- 442302
- 162266