Millä korvaisi hyvin vehnäjauhon kalan leivityksessä? Ruisjauhon jo tiedän, mutta joitain muita?
Sopivat tuotteet kalan leivitykseen?
8
196
Vastaukset
- riks-raks-poks
Corn flakes hienoksi murennettuna, ja tulee rapeaa & hyvää !
- korppujauhovehnää
korppujauho on vehnää
tulos voi olla parempi - Scampi
https://www.youtube.com/watch?v=GXj3Cgz3tQA
Tulee hyvää! - MaissiPolenta
Samaa olen pähkäillyt itsekin, ja pari ratkaisua netistä löytänyt:
1) polenta (karkea maissijauho)
2) valmisperunamuussijauhe
Jälkimmäistä olen kokeillut omatekoisiin kananuggetteihin mausteiden kanssa, hyvää tuli!
Eka on vielä kokeilematta... - eräs_ulkomaalainen
Jos halauatte kalaan rapean ruskituksen, on helpomikin konsti: laitat pannuun sellainen häivenen suola, että juuri ja juuri mene harmaksi. Siten pannu kuumaksi, että pikkuisen nousee "savua". Siten kalat siihen, paistat kunnes alla on sopivan ruskea, siten äkkiä toisinpäin ja samoin, kunnes sekin puoli on ruskistunut. Ei muuta suola, eikä mausteita!
Kala sellaisenaan ja ruskea. Ja yksinkertaisen varma tie hyvään kalaruokaan. - änkyrä
Itse olen joskus käyttänyt hapankorppu- tai näkkärirouhetta. Yleiskoneella vaan jauheeksi / rouheiseksi.
- kala_lle
valmista kala soya- kurpitsa-öljy ja jo on ruskea. Muutakin
http://www.iltasanomat.fi/ruokala/reseptit/kala/
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 457342
- 324068
- 573585
- 503120
- 172796
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons492289- 512275
- 372258
- 432248
- 162236