Kävin karppaavan kokki kaverini luona syömässä aivan mahdottoman hyvää lohikeittoa oli valmistanut, voita ja kermaa oli käyttänyt. Vielä kahvin kanssa marenkia marjoja kermavaahdolla. Ei uskois että noin hyvää ruokaa pystyy valmistamaan minimaalisilla hiilihydraateilla ja ilman lisättyä sokeria. Voi sitä närästyksen määrää mikä vaivasi illemmalla aterian jälkeen. Kuinkahan kauan pitäis harjoitella ettei närästäis?
Hyvää mutta{-------} närästää
4
386
Vastaukset
- doctor_no
Jatkuva närästys on ruokatorven alapään refluksioire, koska ruokatorven alapää "fuskaa". Antasideja ja muita lääkkeitä voi käyttää, mutta ne eivät poista perusongelmaa.
Jos on tarpeeksi kauan närästänyt, niin silloin on syytä tutkituttaa ja kuvata ruokatorven alapää tähystysletkulla. Sieltä hyvin usin löytyy niin sanottu Barrett limakalvo, joka on jo aiheuttanut syövän esiasteen. Tämä voidaan kyllä tukkia leikkauksella. Mikään muu ei siihen auta.
Barrett: http://www.terve.fi/narastys/barrettin-ruokatorvi - toisinaan.närästää.vaan
Närästys voi johtua niin monesta asiasta eikä sinällään liity mitenkään karppiruokaan. Sama ateria mikä ei yhtenä päivänä närästä, voikin toisena päivänä närästää. Vatsa on aika herkkä elin. Ja närästys on vielä kovin yksilöllistä. Joillekin riittää vähäinenkin määrä raa'aksi jäänyttä sipulia..
http://www.tervevatsa.fi/naeraestys/ - Vhhfakta
Yleensä hyvin rasvainen ruoka närästää.
- Kyläilin
Ei mua yleensä närästä lainkaa, mutta maukkaisiin rasvoihin tottumattonana tuon aterian jälkeen kyllä närästi. Aiemkinkin joskus saman olen todennut. Pohdiskelinkin jotta tottuiskohan sisuskaluni voihin ja kermaan eipä ehkä tuossa määrin!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 467655
- 334243
- 573725
- 503200
- 172886
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons652591- 562445
- 512388
- 402339
- 162286